Programi in aktivnosti

Nudimo in organiziramo izlete, poslovna srečanja, “team building-e”, delavnice, izobraževanja in druge aktivnosti.

Kontaktirajte nas

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Aktualni pohodi

Izleti

Organiziramo izlete v najlepše kotičke Slovenije, zagotovo boste odkrili nekaj novega.

Nepozabni dan v Kostelu

Enodnevni izleti so lahko čudovita ideja, kako preživeti dan ob spoznavanju neodkritih kotičkov Slovenije.

Raziskovanja Kostela se lahko lotite preko naših dveh posebej prilagojenih izletov. KLASIČNA TURA PO KOSTELU se začne z zajtrkom na ekološki kmetiji ali Lovski koči v naravi Gotenice. Po slikoviti vožnji do Kostela, lahko izberete med vodenim sprehodom po poti Mikulovega vraga ali pa raftingom po Kolpi. Po malici sledi še ogled veličastnega gradu,  možen je tudi ogled čebelarja / lončarja. 

Če so vam bližje skrivnosti naših krajev, vam  priporočamo izlet KOSTEL IN BUNKER. Glavna atrakcija izleta je Bunker Škrilj, ki je del naše zgodovine na dolgo varovanem območju Kočevskega. Tudi ob izbiri tega programa se pot nadaljuje proti gradu.

POVPRAŠEVANJE

ŠPORT

Športne Aktivnosti & Sprostitev

Privoščite si oddih po vaši meri.

Aktivirajte se z nami

Sestavite si dopust po vaši meri. Izbirate lahko med različnimi aktivnostmi povezanimi s prečudovito naravo. Razkošje narave in miru bo zagotovo izpolnilo pričakovanja vsakega obiskovalca. Poskrbeli bomo, da boste Kostelske avanture doživeli kot nepozabno avanturo, h kateri se boste radi vračali. Doživeli boste tako razkošje narave in možnosti za šport in rekreacijo kot trudi kulinarike in nenazadnje gostoljubja Kostelcev.

Povezovanje

Izobraževanja

Nudimo in organiziramo vse vrst srečanj po vaši meri.

Poslovna srečanja

Kako poskrbeti, da bodo vaši poslovni gostje ob koncu dogodka poleg informacij s seboj odnesli še celo vrsto nepozabnih spominov? Prijeteno okolje, razkošna narava in naša pestra ponudba doživetij so odlično motivacijsko okolje za izvedbo poslovnega srečanja za manjše število udeležencev oz. manjša podjetja. Program vam pripravimo po meri in zagotovo boste našli nekaj, kar bo popestrilo vaš dogodek ter odlično sovpadalo z vašo poslovno zgodbo. Z dodatkom kančka družabnosti in zabave se pustite razvajati v najboljšem lokalnem slogu. Za vso potrebno opremo poskrbimo mi v Avanturi Kostel.

Team buildingi

Ideja je preprosta: vsako podjetje, vsaka ekipa si mora vzeti čas zase, se oddaljiti od vsakodnevne rutine in se za en ali dva dni posvetiti drug drugemu. Team building aktivnosti so zelo učinkovit način, da se skupina poenoti. Morda se boste umaknili med vikendom ali zgolj za en popoldan  ugotovili, kako se zanesti na sodelavca v drugačni situaciji kot v službi. Eden od pomembnejših elementov uspeha je dober tim in dober tim postane ekipa šele, ko usklajeno deluje. V Avanturi Kostel verjamemo v osebni pristop, zato vsako aktivnost načrtujemo z vami ter prilagodimo program vašim željam s strateškim načrtovanjem in posluhom za vaše cilje, da se razvijejo prednosti in odpravijo pomanjkljivosti v ekipi. Team

Building s posluhom in celovito ponudbo.

Delavnice po meri

Nikoli ni prepozno za to, da rastemo in se naučimo česa novega. Ali je to osebna rast, ki  posamezniku pomaga, da uresničuje svoje potenciale, lažje postavlja in sledi svojim  ciljem. Morda se boste udeležili kuharskega tečaja lokalnih specialitet in se boste skupaj z otroki naučili  zamesiti in speči slasten  kruh. Če ste ljubitelj naravnega, vas bo zanimala zeliščarska delavnica, lahko pa si tudi  zaželite spoznati osnove veščin joge.  Skratka  znanja za vaš um, srce in telo, ki jih lahko uporabite prav na vseh področjih vašega življenja. Delavnice organiziramo za različno število ljudi, lahko tudi individualno in glede na sezono. V agenciji  Avanturi Kostel in  zavetju naših nastanitev Hiše Avantura in grajske pristave Stelnik vam prisluhnemo in najdemo pravo.

Želite postati del Kostelske Avanture?

Na področju turizma in kulinarike želimo s sodelovanjem z lokalnimi ponudniki izboljševati nivo ponudbe v regiji.

Nastavitev zasebnosti
Uporabljamo piškotke za vašo najboljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Če nadaljujete z uporabo te strani, smatramo, da se s tem strinjate. Politika zasebnosti
Youtube
Sprejmite soglasje za prikaz vsebine od - Youtube
Vimeo
Sprejmite soglasje za prikaz vsebine od - Vimeo
Google Maps
Sprejmite soglasje za prikaz vsebine od - Google